Inspiring Connections

Inspiring Connections

Söndag 3 april klockan 15.00 - 17.00

Restaurang Rex, Nobelvägen 107, Malmö

Välkommen

Alla hälsas välkomna till Inspiring Connections evenemang.

Som alltid kommer evenemanget att bestå av

  • Välkommen
  • 1-2 korta presentationer eller föreläsningar
  • Speedsamtal
  • Live musik
  • Tillräckligt med tid för att nätverka och chatta

Inspiring Connections handlar om att uppleva något nytt, få nya intryck, träffa nya människor och ha en trevlig kväll.

Add to Calendar

Ackompanjerad föreläsning av konstnär Tina Quartey

I oktober 2018 gavs Tina Quarteys sonettsamling I Took a Quantum Leap of Faith and Fell ut av förlaget the Golden Dragonfly Press i Massachusetts, USA.
Hon kommer och berättar om processen, och läser några av sina dikter ackompanjerat av musik.

https://www.tinaquartey.com
Och en Spotify-lista med urval av Tinas musik:
https://open.spotify.com/playlist/3cI6LfY4IHWSk36L6G4T3Y?si=52f9a6ce03a54f46

Mattias Andersson – Tankefällor och hur vi tar oss ur dem

Den personliga utvecklingen har länge intresserat mig. 

Jag är en person i ständig rörelse och jag kallar mig själv för en personlighetsutvecklingsnörd. 

Min nördighet ledde mig till att studera personlig utveckling genom mental träning för en licensierad mental tränare hos Unestål Education. Utbildningen gav mig användbara livskunskaper och insikter om mig själv. Numera läser jag allt som handlar om våra beteenden på samma sätt som andra läser skönlitteratur. 

Vad jag har kommit fram till är att det är först när vi börjar tänka annorlunda om oss själva som den djupare personliga utvecklingen kan ske. Med min föreläsning som jag kallar ”Tankefällor och hur vi tar oss ur dem” hoppas jag kunna ge dig nya tankar och insikter om dig själv, som hjälper dig att släppa det förflutna som håller dig kvar och hindrar dig från att vara den du vill vara. Allt sitter i våra värderingar och tankar om oss själva. Jag ställer frågan vart dessa tankar kommer ifrån, när skapades de? Är det som du tänker om dig själv sant eller är de skapade av andra? Jag har sökt mitt autentiska jag och vill dela med mig av vad jag har hittat och hur jag kommit fram till det. 

Förutom att jag är intresserad av personlig utveckling och av att föreläsa är jag utbildad fritidsledare och arbetar som stödassistent, jag har arbetat med människor i 25 år. Jag har gått en kurs i att föreläsa hos Henrik Mattsson och Lasse Gustavsson. Jag är även aktiv medlem hos Toastmasters.org. Vidare är jag musiker, uppväxt i Motala, har varit skåning i 26 år och bor i Malmö med min sambo och min 5 åriga dotter. 

Snabba möten
Vi pratar fyra och fyra, i fem minuter åt gången, ringer på klockan och de två går vidare till nästa blixtmöte. Om du träffar någon som är särskilt intressant att nätverka med kan du knacka personen på axeln senare.

Anmäl dig

Deltagande kostar 50 kronor. Betalas med Swish på plats.

Läsk, öl, vin och mat kan köpas i restaurangen.

När du anmäler dig blir du även medlem i föreningen Inspiring Connections Sverige. Det är gratis. I augusti 2022 måste medlemskapet förnyas för ett mindre belopp. Om du väljer att inte förnya kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas.

Berättelser runt lägerelden

Vill du ha mer? Klockan 19.00 på Ribban, vid T-Bryggan, berättas det kring lägerelden. Du kan komma och lyssna, eller till och med berätta.
Det kan vara anekdoter eller vandringsberättelser, det behöver inte vara sant, speciellt klokt eller insiktsfullt. Vi berättar historier kring elden som människan har hållit på med i 10 000 år.
Anmälan krävs inte. 
Eventen ställs in om det regnar eller blåser kraftigt.

Ståuppkomik

Inte vårt event, men vill du hänga, eller komma igen, så är det ståuppkomik på samma ställe klockan åtta på kvällen, med komikerna Johannes Finnlaugsson, Petrina Solange och Armann Hreinsson som pratar om saker som hände förra veckan, till podcasten ”Måndag” som spelas in inför en livepublik.

Reaturang REX

Restaurang REX är både restaurang, pizzeria, bar och biljardsalong. I källaren, där vi ska ha vårt event, är det ofta roliga och spännande tillställningar, till exempel stand up comedy.